Suomalaiset kaavion yläosassa

Julkaistu 8.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Juho Paukku

Juho Paukku.

Ykkössijoitettuna Jarkko Niemisellä (ATP-ranking tällä hetkellä 67) on paikkansa kaksinpelin kaavion ylimpänä. Hän kohtaa villin kortin saaneen virolaisen Jürgen Zoppin (ATP-281). Seuraava vastustaja voisi olla Suomen kakkonen Micke Kontinen (ATP-424), jos tämä selvittää ottelunsa Italian Matteo Violaa (ATP-190) vastaan.

Villin kortin pokannut Juho Paukku (ATP-1075) saa vastustajan karsinnasta, ja teoriassa Paukku voisi kohdata Niemisen välierässä. Ennen sitä hänen olisi kuitenkin voitettava 2. kierroksella Henri Laaksonen (ATP-284), jos tämä selviää 3. sijoitetusta saksalaisesta Tobias Kamkesta (ATP-102). Hyvinkäältä kotoisin oleva, nykyään Sveitsiä edustava Laaksonen oli viime vuonna hienosti välierässä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu