Laine toiselle kierrokselle

Julkaistu 18.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emma Laine eteni toiselle kierrokselle Orto-Lääkärit Openin kaksinpelissä. Ensimmäisen kierroksen ottelussaan hän voitti Norjan Andrea Raadholdtin eräluvuin 6-1 6-1. ”Olen aika tyytyväinen omaan peliini, muutamaa ekaa gamea (peliä) lukuun ottamatta pelasin fiksusti ja syötin hyvin”, Laine kertoo ottelustaan. ”Oli tosi kiva pelata Talissa, sain hyvää kannustusta”, hän jatkaa.

Toisella kierroksella Laine kohtaa turnauksessa viidenneksi sijoitetun saksalaisen, Anna Klasenin. Ottelu pelataan torstaina klo 15.00 alkaen.

Emma Laine

Emma Laine

Jarkko Niemisen tennisakatemian vasta 15-vuotias Anastasia Kulikova selviytyi toiselle kierrokselle. Venäläispelaaja voitti tiukassa kolmen erän kamppailussa Saksan Charlotte Klasenin.

Ensimmäinen erä ratkaistiin tiebreakissa, jossa saksalainen oli vahvempi luvuin 9-7. Klasen johti toista erää jo 4-1, mutta sinnikäs Kulikova voitti seuraavat 5 peliä voittaen toisen erän. Kolmatta erää venäläinen johti jo 5-2, mutta saksalainen tasoitti tilanteeksi 5-4. Kulikova onnistui kuitenkin pitämään viimeisessä pelissä oman syöttönsä päättäen koko ottelun komeasti ässällä.

Lila Humaloja ja Nanette Nylund olivat lähellä yllättää toiseksi sijoitetun parin nelinpelin puolivälierässä. Ottelu ratkesi vasta ottelutiebrekissa, jonka Venäjän Alena Tarasova ja Saksan Nora Niedmers voittivat huimin 16-14 -luvuin. Suomalaisilla oli kaksi ottelupalloa tilanteissa 10-9 ja 14-13.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu