Virtanen/Zopp nelinpelin välieriin – ”Kaikki toimi, ihan kaikki”

Julkaistu 18.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Otto Virtanen ja Jürgen Zopp jatkoivat vahvaa nelinpelaamistaan ja etenivät välieriin.

Keskuskentän päivän toisessa ottelussa oli peräti kolme suomalaista kentällä. Virtanen ja virolainen Zopp kohtasivat puolivälierässä Eero ja Iiro Vasan. Suomalais-virolaispari otti heti ottelun haltuunsa murron ja vahvan syöttötyöskentelynsä avulla. Virtanen/Zopp eivät luopuneet hallinnastaan, vaan etenivät välieriin 6-4, 6-2.

– Kaikki toimi, ihan kaikki. Molemmat syötimme hyvin ja itselläni osuivat myös lentolyönnit, sanoi Virtanen.

– Emme päässeet heidän syöttöihinsä kiinni ollenkaan. Se sitten alkoi aiheuttamaan painetta omiin syöttöihimme. Meillä jäi parannettavaa, mutta kuitenkin yksi voitto Challenger-tasolla ja puolivälieräpaikka on hyvä juttu, kommentoi Iiro Vasa.

Päivän viimeisessä ottelussa Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer hakevat myös pääsyä neljän parhaan joukkoon. Ykköseksi sijoitettu kaksikko kohtaa belgialaisparin Kimmer Coppejans/Joris De Loore.

OTTELUOHJELMA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
NELINPELIN PÄÄSARJA

Yksi kommentti

  1. […] Torstaina pelattiin nelinpelin puolivälierät ATP Challenger -turnaus HPP Openissa. Välierissä nähdään suomalaisväriä, kun neljän parhaan joukkoon etenivät ykkössijoitetut Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp (lue lisää täältä). […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu