”Tämähän on kuin ATP Tour -kisa”

Julkaistu 7.11.2012 kategoriassa IPP Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Suomalaisvalmennuksessa olevat Jerzy Janowicz, ranking 26, ja Jürgen Zopp, 88, jäävät pois, mutta IPP Openin kahdeksan sijoitettua löytyvät rankinglistan sijojen 49 ja 107 välistä. Kuusi heistä 100 parhaan joukosta.

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa kisan ykkösnimi Jarkko Nieminen silmäili ilmoittautuneiden listaa ja tokaisi: ”Tämä on todella kova.”

”Tasokas ja hyvä kisa. Pari top 30 -pelaajaa lisää tekisi tästä jo hieman heikomman ATP-kisan kuten esimerkiksi Casablancan veroisen! Täällähän on mukana ATP Tourilla voittaneita ja finaalissa pelanneita. Lisäksi mukana on tässä kisassa menestyneitä, jotka muistavat hyvän kisansa ja tulevat sen takia takaisin. Ja kun pelataan sisällä kovalla kentällä on kovia syöttäjiä, kuten Ivo Karlovic, Ernest Gulbis, Dmitri Tursunov (voitti IPP Openin 2008), Daniel Brands (voitti viime vuonna) ja Benjamin Becker,” tarkentaa Nieminen.

Kuitenkin Nieminen on ykkössijoitettu, ja vaikka hän on saanut valmistautua haluamallaan tavalla hän ei usko saavansa mitään puoli-ilmaiseksi.

”Lähden tietenkin voittamaan, mutta samalla täällä on monta joille voi yhtä hyvin hävitäkin”, Nieminen sanoi.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu