Keskiviikon yhteenveto

Julkaistu 14.11.2012 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

DSC09582Keskiviikkona nähtiin kentällä myös Piia Suomalainen, joka koki epäonnea kaaviossa saaden vastaansa kisan ykkössijoitetun Italian Karin Knappin. Vaikka italialainen on maailmanlistalla 123., on hän menestynyt nimenomaan massakentillä. Tämä ei silti näkynyt hänen pelissään, sillä voitto irtosi luvuin 6-4, 6-3.

”Alussa vastustaja jännitti ja teki helppoja virheitä, mutta paransi peliä 4-1 tilanteessa,” kommentoi ensimmäisessä erässä johtanut Piia Suomalainen.

Nelinpelissä Suomalainen sen sijaan eteni jatkoon parinsa Ella Leivon kanssa voitolla parista Emma Laine / Tanja Tuomi luvuin 6-4, 6-4.

Miesten kisan kaksinpelin toisella kierroksella kolmossijoitettu Benjamin Becker vei voiton Talissa hyvin menestyneestä ranskalaisesta Adrian Mannarinosta 7-5, 6-4.

Kisan toissavuoden voittaja Liettuan Ricardas Berankis sai tehdä töitä ukrainalaisen vastustajansa Ilja Martshenkon kanssa. Ottelussa etenkin ukrainalainen kävi melko lämpimänä muutamaan otteeseen omista suorituksistaan. Ottelu päättyi liettualaiselle 7-6(3), 6-4.

Suurimman yllätyksen järjesti karsija Tim Puetz (ATP-489), joka kukisti yhden kisan suosikeista Venäjän Dmitri Tursunovin luvuin 6-4, 7-5. Puetz pelasi tasokkaasti lyöden kovia peruslyöntejään kummaltakin puolen.

Miesten nelinpelissä sijoitetut parit etenivät odotetusti jatkoon.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu