2013 pelaajalista julkistettu

Julkaistu 23.10.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten IPP Openin alustava pelaajalista on nyt julkistettu ja löytyy täältä. Villin kortin saavan Jarkko Niemisen (ATP-41) jälkeen turnauksen kakkossijoitettu olisi näillä näkymin Hollannin Igor Sijsling (ATP-69). Myös viime vuoden voittaja Slovakian Lukas Lacko (ATP-70) on ilmoittautunut turnaukseen. Niemisen osallistuminen vaatii sääntöjen mukaan järjestäjien villin kortin, sillä suomalainen on rankinglistan 50 paremmalla puolella.

Pääsarjan ulkopuolelle listan mukaan jäisi sen sijaan Sveitsiä edustava Henri Laaksonen (ATP-224), joka löytyy 12. varasijalta, edessään mm. ranskalaiskonkari Florent Serra (ATP-217). Heidät saatetaan silti nähdä karsinnoissa.

Osallistujalista muuttuu turnauksen lähestyessä poisjääntien vuoksi.

Jar

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu