Jarkko Nieminen innoissaan kohti turnausta

Julkaistu 5.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

jarkko-lehdisto-2013

”Kun kuusi viikkoa on pyörinyt eri maissa ja asunut eri hotelleissa kotimaassa pelaaminen sytyttää. Aika harvoin tulee pelattua Suomessa. Saa asua kodissaan ja on kotoisa fiilis treeneissäkin”, Jarkko Nieminen sanoi tiistaina Talissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

”Vuoden ensimmäiset kuukaudet olin pelillisesti top-15 vauhdissa ja ehdin kerätä paljon voittoja ja pisteitä.  Sääli että tuli tuo ikävä breikki. Heinäkuu meni kokonaan ilman tennistä. Syksyllä tuli kaikesta huolimatta kuitenkin hyviä viikkoja. Vaikka tosi tiukoissa otteluissa tuli tappioita, ne olisi hyvin voineet päättyä voittoonkin.”

Nyt Jarkon pelikunnon pitäisi olla kohdallaan. Vaikka hän ei ihan täysin ole päässyt eroon ongelmista ja jälkivaikutuksista, jotka bakteeri aiheutti kesäkuussa.

”Lääkitys on edelleen päällä, mutta sitä pienennetään ja toive on, että pääsen siitä eroon loppuvuodesta. Takapakkia syksystä ei kuitenkaan ole tullut. Olen pystynyt suorittamaan kaikki matsit ja treenit.”

Jarkko pelasi itsensä vuosi sitten IPP:ssä vakuuttavasti finaaliin, mutta vaikka palkintosumma on nyt pienempi, hän katsoo alkavan IPP Openin olevan haastava. Ei aiheetta. Listan kahdeksan parasta, eli sijoitetut pelaajat, ovat kaikki 100 parhaan joukossa!

”Lisäksi on kavereita, jotka taistelevat Australian avointen paikoista. Jos olen täydessä kunnossa voin edelleen voittaa kenet tahansa, mutta jos en pelaa hyvin tai en ole pystynyt valmistautumaan täydellisesti, voin oikeastaan hävitä kenelle vaan. Täällä on sellaisia tyyppejä”,  Jarkko tokaisee kisan pelaajalistasta.

”Jos onnistun täällä ne pisteet ovat hyödyksi myöhemmin, kun yritän päästä sijoitettujen joukkoon (32  parasta) Grand Slam -kisoihin.”

Jarkko Nieminen nähtiin muuten tiistaina tyylikkäät silmälasit päässään ensimmäistä kertaa.

”On minulla nämä lukulasit jo toista vuotta. Tenniksessä näen ihan hyvin, enkä tarvitse näitä näön puolesta. On vaan sellainen taittovika, että kun tekee paljon lähityötä, tulee päänsärkyä”, Jarkko selventää.

Jarkon uusi look on itseasiassa tosi ”style”!

Ohessa Jarkon tasainen rankingvuosi kuukausittain viikkoina, jolloin maailmanlistat ovat julkaistu.

70-64 — 67-56-54-53 — 57-49 — 47-48-49-39-42 –43-41-42-38 — 37-37-38 — 39-39-39-37 –39-39-40-41 — 42-42-42-44 — 41-41-41-38. Tällä viikolla: 39.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu