Pöllänen ja Kontinen Niemisen seuraksi

Julkaistu 8.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä sai perjantaina jakaa vielä kaksi villiä korttia pääsarjaan. Hän päätti antaa ne järjestävän tennisseuran HVS:n Herkko Pölläselle ja tuoreelle Suomen mestarille Micke Kontiselle. Kontinen pelasi IPP Openin pääsarjassa 2010 sekä 2011 ja ylsi ensimmäisessä kisassaan toiselle kierrokselle. Pöllänen oli pääsarjassa mukana 2011.

Suomella on siis tällä kertaa trio pääsarjassa – pelaajan verran enemmän, kuin viime vuonna. Jarkko Nieminen on kisan ykkössijoitettu. Karsinnasta voi tulla lisää suomalaisia, joten paikalle kannustamaan! Karsintoihin pääsy on ilmainen.

Lisäksi pääsarjapaikan kuittasi Henri Laaksonen, jonka ranking riitti kuin riittikin suoraan paikkaan kaaviossa.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu