TALIN JUHLAKISOISTA KOVATASOISET

Julkaistu 1.11.2016 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten 25.000$ Tali Openin pääsarjaan pääsee suoraan rankingiensa perusteella 18 pelaajaa. Näistä seitsemällätoista ATP-ranking on sijojen 247 (Saksan Jeremy Jahn) ja 670(Belgian Julien Cagnina) välissä.
Tällä hetkellä pääsarjaan päässeiden joukossa ei ole yhtään suomalaista, mutta järjestäjien villillä kortilla paikka neljälle pelaajalle sinne järjestyy, ja karsinnasta pääsarjaan nousee vielä kahdeksan pelaajaa. Heidän  joukossaan toivottavasti on mahdollisimman monta suomalaista. Karsintaan rankinginsa perusteella pääsevät Patrik Niklas-Salminen, Eero Vasa, Patrick Kaukovalta, Verneri Tuomi, Leevi Säätelä, Ville-Petteri Ahti, Sami Huurinainen, Alex Hedman, Aaro Pöllänen ja Pauli Partinen. Myös karsintaan vielä muutamalla pelaajalla on mahdollisuus saada villi kortti.

Naisten 10.000$ Aava Orto-Lääkärit Open –turnauksen pääsarjaan pääsee 17 pelaajaa WTA-rankingsijojen 378 (Ranskan Margot Yerolymos) ja 830 (Suomen Mia Eklund) välissä. Suomalaispelaajista mukaan mahtuivat Eklundin lisäksi  Emma Laine (WTA 550) ja  Piia Suomalainen (WTA 728).
Karsinnoissa on paikka Ella Leivolla, Aino Alkiolla, Milka-Emilia Pasasella, Roosa Timosella ja Mariella Minettilla. Sekä pääsarjaan että karsintaan pääsee vielä jokunen suomalaispelaaja järjestäjien villillä kortilla.

Pääsarjojen villien korttien saajat julkistetaan 9.11.

Juttua on modifioitu suomalaispelaajien statusten muututtua 8.11.

Päivitetty miesten ilmoittautuneiden luettelo

Päivitetty naisten ilmoittautuneiden luettelo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu