Villit kortit nuorisolle

Julkaistu 10.11.2016 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Järjestäjät myöntävät lauantaina karsinnoilla käynnistyvien miesten Tali Openin ja naisten Aava Orto-Lääkärit Openin kaksinpelien pääsarjoihin kumpaankin neljä villiä korttia.
-Tali Openiin villin kortin saavat Patrik Niklas-Salminen, Patrick Kaukovalta ja Eero Vasa, sanoi kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä keskiviikkona Talissa. – Neljäs kortti vaihdetaan virolaisten kanssa, ja sen saa Kenneth Raisma.
Niklas-Salminen on tällä hetkellä ilmoittautuneiden listalla ensimmäinen pääsarjan ulkopuolella oleva pelaaja. ATP-rankinglistalla Suomen ykkösellä, sijalla 750 olevalla Niklas-Salmisella, on siis mahdollisuus päästä suoraankin pääsarjaan.
-Jos joku noista villeistä vapautuu, tilalle on mietitty seuraavat, vakuutti Mäkelä.
Niklas-Salminen pelaa ensimmäistä vuotta miesten luokassa, Kaukovalta ja Vasa ovat vielä juniori-ikäisiä, samoin Viron Raisma.

Oona Orpana, Aino Alkio ja Viron Maria Lota Kaul, luetteli kilpailunjohtaja Mäkelä Aava Orto-Lääkärit Openin kaksinpelin pääsarjaan villin kortin saaneet. – Neljännestä kortista ilmoitetaan myöhemmin.
Villikorttikolmikko on juniori-ikäinen, Alkio ja Kaul 16- ja Orpana 15-vuotias. Jokainen heistä on jo osallistunut muutamaan naisten ITF-kisaan, mutta tulokset niissä eivät ole vielä johtaneet rankingin saamiseen.
Perjantaina 11.11. klo 18 päättyy kummankin kisan ns. sign-in Talissa. Sen jälkeen arvotaan kaksinpelin karsintojen kaaviot.
Karsinnat alkavat lauantaina 12.11. Talissa klo 10 Kaaviot ja lauantain ottelujärjestys julkaistaan tällä sivustolla perjantai-iltana.
Karsintoja pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Viikonloppuna Talin juhlakisoihin on vapaa pääsy.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu