Ykkössijoitettu Jahn oli lujilla

Julkaistu 14.11.2016 kategoriassa Tali Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

img_1755Varttia vaille kolme tuntia sai Tali Openin kaksinpelin ykkössijoitettu Saksan Jeremy Jahn urakoida avausottelussaan maanantaina uzbekistanilaisvasuri Temur Ismailovin kanssa ennen kuin voitto heltisi luvuin 75 36 63.
Päivän kolme muuta miesten kaksinpeliottelua kestivät kaikki reilusti alle kaksi tuntia.

Smashin Hermanni Tiainen, 16, joka nousi kahdella karsintavoitolla pääsarjaan, ja lähti reippaasti haastamaan seitsemänneksi sijoitettua Zimbabwen Takanyi Garangangaa.  Valitettavasti polven rasitusvamma alkoi Tiaista vaivata eikä hän pystynyt kunnon esitykseen ensimmäistä erää pidemmälle. Kun toisella jalalla ei voinut ponnistaa, ei pelaamisesta oikein tullut mitään. Garanganga vei ensimmäisen erän 6-4 ja toisen sitten helposti 6-0. – Hyvä kokemus tämä kuitenkin oli, vaikka pelaaminen oli yhtä tuskaa, totesi Juuso Nousiaisen ja Pasi Kinnusen valmennuksessa oleva iltalukiolainen. Nyt polvelle hoitoa ja lepoa, jotta parin kuukauden kuluttua olisi mahdollista mennä tennistreeneihin Miamiin.

Viime maaliskuussa Kittilässä Davis Cupia Suomea vastaan pelannut Garanganga ei ilmeisesti saanut lumesta tarpeekseen. -Olihan Lappi meille seikkailu, muisteli Garanganga edellistä Suomi-visiittiään. Garanganga joutui loukkaantumisten vuoksi pitämään taukoa heinä- ja elokuun. Hän haki sopivia kisoja loppuvuoteen ja kiertää nyt hollantilaiskavereiden kanssa muutaman kisan Euroopassa.

img_1036

Alex Hedman

Niin ikään karsinnoista pääsarjaan noussut Alex Hedman ei heti saanut peliään sujumaan ukrainalaisvasuri Denys Mylokostovia vastaan. Tämä vei ensimmäisen erän 6-3, mutta oli jo lähes lyöty toisessa erässä. Hedman johti erää 3-0 ja sitten vielä 4-1 ennen kuin Mylokostov sai pelijuonesta kiinni. Hedmanin 5-3 johtoasemassa pelattiin pari pitkää, tiukkaa pistettä, jotka kääntyivät Mylokostoville. Niiden siivittämänä hän eteni lopulta erä- ja otteluvoittoon 7-6. Loput ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan tiistaina.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu