Tiistai on superpäivä Talissa

Julkaistu 15.11.2016 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter
img_1977

Aaro Pöllänen

Tiistai on todellinen superpäivä Talissa. Tenniskeskus juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä – vastaanotolle on kutsuttu 400 henkilöä – ja Talin 40-vuotisjuhlakisoissa on varsinainen suomalaispäivä, kun 13 pelaajaamme ottelee miesten Tali Openissa ja naisten Aava Orto-Lääkärit Openissa.

Aaro Pöllänen, 18, on yksi neljästä miesten turnaukseen villin kortin saaneesta pelaajasta. Ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa Otto Virtasen, villikorttilainen hänkin.
– Hyvät fiilikset, on aina kiva pelata kotikisoissa, sanoo hvsläinen Aaro. – Avasin viikko sitten ATP-pistetilin Pärnun kisoissa ja nyt tavoite on tuota tiliä kasvattaa.

Aarolla on ollut ATP-rankingin vuonna 2015, mutta loukkaantumiset ovat jossain määrin kisatahtia hidastaneet. Hän on käynyt koulua treenaamisen ja kisaamisen rinnalla. Vuoden päästä on tarkoitus saada ylioppilaskirjoitukset päätökseen. Aaroa valmentavat Pasi Virtanen ja Antti Tuomi.

Aaro Pöllänen ja Verneri Tuomi pelasivat maanantai-iltana nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelun. Vaikkei voittoa tullutkaan, pojat kävivät hyvän taistelun Jeremy Jahnia ja Adam Majchrowiczia vastaan.

Tiistaina ottelut alkavat Talissa jo klo 10.30 ja jatkuvat pitkälle iltaan saakka.
Alla otteluohjelma.
Pääsylipun hinta on 10 euroa. HVS:n junioreille kaikkina päivinä vapaa pääsy, jos on HVS-paita päällä.

Tiistain otteluohjelma

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu