Perjantain välierä

Julkaistu 16.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Christopher Heyman

Päivän ensimmäinen välierä on belgialaisten jäsentenvälinen.  ATP-rankingissa viidenneksi paras belgialainen, Christopher Heyman, ATP 337, on Tali Open by Digitalist -kisan ykkössijoitettu. Hän kohtaa Maxime Pauwelsin, ATP 664, joka on voittanut kisassa jo kaksi sijoitettua pelaajaa, ensimmäisellä kierroksella nelossijoitetun Valko-Venäjän Sergey Betovin ja välierissä vitossijoitetun Sveitsin Marc-Andrea Hueslerin.
Heymanin, 25, ja Pauwelsin, 20, aiemmat keskinäiset ottelut ammattilaistasolla ovat päätyneet Heymanin hyväksi: vuonna Belgian ITF Futures -kisassa vuonna 2015 luvuin 6-1, 6-2 ja tänä vuonna Saksan ITF Futures -kisassa jo tiukemmin luvuin 4-6, 7-5, 7-6(2).

Karl Friberg

Päivän toisessa välierässä ovat vastakkain kolmossijoitettu Venäjän Evgenii Tiurnev ja Ruotsin Karl Friberg, ATP 731.
Evgenii Tiurnev, 20, on venäläispelaajista 13. paras rankingillään 386. Tali Open by Digitalist -kisassa hän on voittanut ensin suomalaiset Roni Hietarannan ja sitten Masi Sarpolan, kummankin kolmessa erässä. Puolivälierissä rannevammaa poteva Latvian Martins Podzus luovutti ensimmäisen erän jälkeen.
Karl Friberg, 19, joka on ATP-rankingissä sijalla 731 kahdeksanneksi paras ruotsalainen, on voittanut Tali Open by Digitalis -kisassa kaksi venäläistä, kahdeksanneksi sijoitetun Denis Klokin ja sitten Alexander Vasilenkon. Puolivälierissä torstaina Fribergiltä kesti 3h 18 min kakkossijoitetun Saksan Louis Wesselsin taltuttamiseen luvuin 6-7(2), 7-5, 6-7(6).
Friberg ja Tiurnev ovat kohdanneet kerran, tasan vuosi sitten Viron ITF Futures -kisassa. Tiurnev otti voiton luvuin 7-5, 7-6(5).

Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu