Ykkössijoitettu Gerasimov vetäytyi

Julkaistu 10.11.2019 kategoriassa Tali Open 2019
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Ykköseksi sijoitettuValko-Venäjän Egor Gerasimov vetäytyi selkäkipujen vuoksi Tali Openin kaksinpelistä.  Hänen tilalleen ykköspaikalle nostettiin kaaviosta Venäjän Evgeny Karlovskiy, jolla on mukaan tulleista 17.paras ATP-ranking.  Venäläisen tilalle kaavion riville 62 pääsee ns. Alternates -listalta pelaaja sunnuntaina klo 15 päättyvän karsinnan sign-in -tilaisuuden jälkeen.

Kisan korkeimmalle rankattu pelaaja on Gerasimovin poisjäännin  jälkeen Henri Laaksonen (ATP 102), joka pysyy kaaviossa kakkossijoitetun paikalla.

Lohjalla syntynyt, mutta viimevuodet Sveitsiä edustava Laaksonen, 27, on tänä vuonna voittanut jo kaksi ATP Challenger 80 -kilpailua, ulkokentillä helmikuussa Bangkokissa kovilla kentillä ja toukokuussa Roomassa massalla. Näiden lisäksi hän on voittanut ATP Challenger -kisan kahdesti Champaignissa, USAssa vuosina 2015 ja 2016 sekä Shanghaissa 2016.

ATP Challenger -turnausten nelinpelin Laaksonen on voittanut kahdesti, vuonna 2018 heinäkuussa Båstadissa, Ruotsissa ja lokakuussa Charlottesvillessa USAssa.  Kummassakin hänen parinaan oli Harri Heliövaara.

Henri Laaksosen uran toistaiseksi paras ATP-rankkaus on 93 vuoden 2017 elokuulta.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu