ATP Challenger -kilpailu, HPP Open, pelataan Talissa 15.-21.11.2021

Julkaistu 17.9.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

ATP Challenger -turnaus pelataan taas yhden koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen Talissa 15.-21.11.2021. Vuoden 2019 turnaus päättyi riemukkaasti Emil Ruusuvuoren voittoon. Niistä tunnelmista on hyvä lähteä järjestämään tämän vuoden kilpailua.

Kilpailunjohtaja Pekka Mäkelällä on jo tässä vaiheessa iloisia uutisia kisan suhteen:

– Olemme solmineet pääyhteistyökumppanuuden HPP asianajotoimiston kanssa, mikä on meille erittäin iso juttu. Kilpailun järjestäminen on suuri taloudellinen ponnistus ja pääyhteistyökumppanin löytyminen antaa tärkeää taloudellista turvaa turnausjärjestelyille. Lisäksi Tennisliitto on merkittävästi mukana turnausta tukemassa. Muutenkin pöhinä ja kiinnostus turnauksen ympärillä vaikuttaa lupaavalta. Keskustelut Suomen ykköspelaajien kanssa ovat pitkällä ja tulemme julkistamaan iloisia pelaajauutisia vielä syyskuun aikana.

Näin yhteistyöstä toteaa HPP:n hallituksen puheenjohtaja Kari Marttinen:

– Olemme tehneet jo pidempään yhteistyötä HVS:n kanssa ja nähneet seuran hienon kehityksen viime vuosina. Haluamme olla mukana tässä hyvässä ja ATP Challenger -turnauksen pääyhteistyökumppanuus on meille luonnollinen muoto yhteistyölle. Ajatuksemme on rakentaa tästä pitkäaikainen kumppanuus.

HVS-Tenniksen tavoitteena on kehittää turnausta pitkäjänteisesti palvelemaan koko tennisyhteisöä: tuoda viikon ajan iloa tenniksen ystävien marraskuuhun. Luoda tapahtuma, missä on huipputenniksen lisäksi tarjolla paljon muutakin ohjelmaa ja tekemistä kaikille kohderyhmille sekä ennen kaikkea mahdollisuus tavata ja tutustua tennisystäviin tenniksestä nauttien. Ohjelmassa on muun muassa teemapäivät lapsille ja naisille, aikuisharrastajille ja perheille. Lisäksi kilpailuperjantaina pelataan yritysten välinen tenniskisa ja joka päivä näyttely- ja tapahtuma-alueella paljon kiinnostavaa tekemistä ja nähtävää. Tämä vaatii paljon apua kisaorganisaation lisäksi pelaajilta, vapaaehtoistyöntekijöiltä, yhteistyökumppaneilta ja koko tennisporukalta. Yhteistyöllä teemme viikosta entistä huikeamman. Ole yhteydessä, mikäli kiinnostus heräsi!

Olethan mukana HPP Openissa!

Lipunmyynti aukeaa lokakuun alussa. Ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan monia houkuttelevia palkintoja.

Vapaaehtoiseksi?
Monenlaiselle avulle on tarvetta: pallohenkilöt ja linjatuomarit, järjestyksen valvonta, lipunmyynti, pelaajapalvelut
Katariina Merve/ katariina.merve@talintenniskeskus.fi

Yhteistyökumppaniksi?
Tarjolla monenlaisia ja -kokoisia juuri yrityksellesi räätälöityjä palvelupaketteja
Pekka Mäkelä/ pekka.makela@talintenniskeskus.fi
Saku Siivonen/ saku.siivonen@hvstennis.fi

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu