E. Vasa ja Löfman taipuivat karsinnoissa – maanantaina karsintafinaalit ja pääsarjan avaukset

Julkaistu 14.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

ATP Challenger -turnaus, HPP Open, käynnistyi sunnuntaina kaksinpelin karsinnan ensimmäisen kierroksen otteluilla. Maanantaina pelataan karsintafinaalit ja kolme pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelua klo 13.30 alkaen – katso otteluohjelma. Suomalaisia ei pelaa maanantaina.

KAKSINPELIN KARSINTA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA

Suomalaisista karsinnassa nähtiin Eero Vasa (ATP-1379) ja Aleksi Löfman (ATP-1927). Päivän aloitti Vasa, joka kohtasi kazakstanilaisen Denis Yevseyevin (ATP-393). Yevseyev peruspelaaminen oli varmempaa kuin suomalaisen, mikä toi voiton erin 6-2, 6-2.

Samankaltaisesti eteni myös päivän toinen suomalaisottelu, kun kovasyöttöinen Löfman haastoi venäläisen Alexander Shevchenkon (ATP-352). Ensimmäisen erän seitsemännessä pelissä tullut murto venäläiselle siivitti hänet 6-3, 3-1 johtoon. Löfman sai vielä pienen kirin päälle tasoittaen tilanteeksi 3-3, mutta lopulta Shevchenko vei ottelun 6-3, 6-3.

Suomalaisista nähdään siis kaksinpelin pääsarjassa Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen.

SUOMALAISTEN OTTELUT

Kaksinpelin karsinta

1.kierros
(WC) Eero Vasa – [8] Denis Yevseyev 2-6, 2-6
(WC) Aleksi Löfman – [5] Alexander Shevchenko 3-6, 3-6

Kaksinpelin pääsarja

1.kierros
[1] Emil Ruusuvuori – Karsija | keskiviikko 17.11. klo 17.30
(WC) Otto Virtanen – Ramkumar Ramanathan | keskiviikko päiväpeli 13.30/15.00
(WC) Patrik Niklas-Salminen – Joao Sousa | tiistai 16.11. klo 17.30 alkaen

Nelinpelin pääsarja

1.kierros
[1] Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer – Damir Dzumhur/Nikola Milojevic
(WC) Patrik Niklas-Salminen/Viktor Durasovic – N. Sriram Balaji/Divij Sharan
(WC) Eero Vasa/Iiro Vasa – Toshihide Matsui/Kaito Uesugi
(WC) Otto Virtanen/Jürgen Zopp – [2] Roman Jebavy/Jonny O´Mara

Yksi kommentti

  1. […] ATP Challenger -turnaus, HPP Open, alkoi sunnuntaina kaksinpelin karsinnan avausotteluilla. Suomalaisista olivat mukana Eero Vasa ja Aleksi Löfman, mutta he joutuivat taipumaan koville vastustajillee. Voit lukea lisää karsinnoista täältä. […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu