Karsinnasta pääsarjaan Forejtek, De Loore, Shevchenko ja Mochizuki

Julkaistu 15.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Maanantaina pelattiin päätökseensä kaksinpelin karsinnat, joista pääsarjaan ylsivät tsekkiläinen Jonas Forejtek, belgialainen Joris De Loore, venäläinen Alexander Shevchenko ja japanilainen Shintaro Mochizuki.

Karsintafinaaleista kovimpaan viihdearvoon nousi vuoden 2019 poikien Wimbledon-mestari Mochizukin ja venäläisen Alibek Kachmazovin ottelu. Lähes kolmen tunnin ja muutaman selvitetyn ottelupallon jälkeen japanilainen voitti ottelun 7-5, 6-7(2), 7-6(5).

Karsijat asetettiin myös pääsarjan kaavioon ja suomalaisittain mielenkiinto kohdistui siihen kuka asettuisi Emil Ruusuvuoren vastustajaksi. Ykkössijoitetulle suomalaiselle arvottiin vastustajaksi Shevchenko (ATP-356). Ruusuvuoren ensimmäisen kierroksen ottelu on keskiviikkona klo 17.30.

KAKSINPELIN KARSINTA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA

Tiistaina nähdään suomalaisista kaksinpelikentällä Patrik Niklas-Salminen (ATP-590), kun hän kohtaa kokeneen 32-vuotiaan portugalilaisen Joao Sousan (ATP-147) päivän viimeisessä ottelussa noin klo 19.00. Iltasession aloittaa Henri Laaksonen klo 17.00 Denis Istominia vastaan.

– Hän on kova kaveri, ollut parhaimmillaan maailmanlistalla TOP30-pelaaja. Lähden rennosti haastamaan. Mieluummin pelaan häntä vastaan Talin keskuskentällä kuin Portugalin massalla, kommentoi Niklas-Salminen.

Lisäksi tiistaina nähdään sinivalkoista väriä päivällä nelinpelissä, kun Eero Vasa/Iiro Vasa avaa urakkansa klo 13.30 ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp on vauhdissa noin klo 15.00.

OSTA LIPUT TIKETISSÄ

KAKSINPELIN KARSINTAFINAALIT

[2] Jonas Forejtek – [8] Denis Yevseyev 6-2, 6-3
[5] Alexander Shevchenko – [4] Kyrian Jacquet 6-3, 6-0
Joris De Loore – [6] Viktor Durasovic 7-5, 7-6(0)
[7] Shintaro Mochizuki – Alibek Kachmazov 7-5, 6-7(2), 7-6(5)

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu