Miesten ja naisten kilpailut 14.–20.11.2022

Julkaistu 29.6.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tervetuloa HPP Openiin 2022!

HPP Open pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 14.–20.11.2022. Kyseessä on Suomen suurin kansainvälinen tennistapahtuma, joka järjestetään nyt entistä isompana ja hienompana.

Talissa nähdään kovatasoinen miesten ATP Challenger -kilpailu sekä naisten $25,000 ITF-turnaus saman katon alla.

Tali on vuosien saatossa ollut ponnahduslauta useille lupaaville pelaajille, muun muassa Novac Djokovic, Jarkko Nieminen, Joachim Johansson, Emil Ruusuvuori sekä Kristina Mladenovic ottivat uransa ensiaskeleita Talissa.

Tule mukaan kannustamaan suomalaisia pelaajia!

HPP Openissa pääset seuraamaan huipputennistä sekä kokemaan kansainvälistä kisatunnelmaa. Kahden kisan tapahtuma on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä katsomaan missä suomalainen huipputennis menee juuri nyt. Mukana Suomen miesten ja naisten parhaimmistoa.

Entistä laadukkaammat palvelut

Tänä vuonna rentoon kisatunnelmaan yhdistyy aiempaa tasokkaampi palvelukokonaisuus. Tapahtumassa tarjolla huipputenniksen lisäksi uudistunut tapahtuma-alue, hauskoja tennisaktiviteetteja sekä laadukas ruoka- ja juomatarjoilu kaikille tapahtumavieraille.

HPP Open on HaPPy Tennis Week

Tuomme viikon ajan iloa tenniksen ystävien marraskuuhun. Luvassa on upeita tennishetkiä, tulevia tähtiä, elämyksiä, yhdessäoloa, sekä paljon hymyä ja naurua! HPP Openissa viihtyvät kaikki – huipputenniksen lisäksi tarjolla on monenlaista ohjelmaa ja tekemistä kaikille kohderyhmille sekä ennen kaikkea mahdollisuus tavata ja tutustua tennisystäviin tenniksestä nauttien.

H – Huipputennistä tarjolla joka päivä

A – Aktiviteetteja ja elämyksiä kaikille

P – Pelaamisen iloa kaikille

P – Paikka viihtyä

Y – Yhdessäoloa tenniksen merkeissä

HaPPy Tennis Week -ohjelma tulossa pian!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu