Leandro Riedi

Machac ja Riedi kohtaavat HPP Openin loppuottelussa

Julkaistu 20.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Open huipentuu sunnuntaina, kun miesten ATP Challenger -kilpailun loppuottelu pelataan klo 13.00 Talin Tenniskeskuksessa. Finaalissa vastaan asettuvat viidenneksi sijoitettu tsekkiläinen Tomas Machac ja karsintojen kautta tiensä selvittänyt sveitsiläinen Leandro Riedi.

Machac (ATP-112) on pelannut erinomaista tennistä läpi viikon. 22-vuotias tsekkiläinen ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään. Machac ei ole viettänyt turnauksessa juurikaan ylimääräistä aikaa kentälläkään, kun tsekkiläinen pallotaituri on voittanut kaksi viimeistä otteluaan hieman yli tunnissa. Molemmat Zizou Bergs ja Yannick Hanfmann kaatuivat Machacin käsittelyssä 6-1, 6-2. Tyynenrauhallista olemusta huokuva Machac on voittanut tällä kaudella kaksi Challenger-kiertueen kilpailua, Puolassa ja Australiassa. Myös tällä viikolla vakuuttavia suorituksia esittänyt Machac arveli menestyvänsä Helsingissä sillä tsekkiläinen paljasti kenttähaastattelussa lauantaina pakanneensa paljon lämpimiä vaatteita mukaan viikonlopun pakkasia varten.

Toinen HPP Openin finalisti on karsinnoista läpi itsensä pelannut Riedi (ATP-224). Sveitsiläinen on joutunut urakoimaan viikon aikana jo kuudessa ottelussa. Nuori 20-vuotias sveitsiläinen on kuitenkin osoittanut vireensä, sillä ainoat erätappiot ovat tulleet karsintojen ensimmäisellä kierroksella ja välierissä Jelle Selsiä vastaan. HPP Openin finaali on Riedin uran toinen Challenger-kiertueella. Maaliskuussa Riedi ylsi Luganon Challenger-kilpailussa loppuotteluun, mutta finaalissa koki tappion, joten sveitsiläinen hakee Helsingissä uransa ensimmäistä Challenger-kiertueen turnausvoittoa. Tällä hetkellä uransa korkeimmalla ranking-sijalla majaileva Riedi ottaa nykyesityksillään huimia edistyksiä maailmanlistalla.

Liput loppuotteluun tiketistä tai Talin Tenniskeskuksen kassalta.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu