Ruusuvuori avaa turnauksensa 7.11. klo 17.30 alkaen – Tali täyteen!

Julkaistu 17.8.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tennisystäviä hemmotellaan marraskuussa kovatasoisen HPP Openin, ATP Challenger, myötä; Emil Ruusuvuori avaa kisaurakkansa tiistaina 7.11.2023 klo 17.30 alkaen.

”Ihan mahtavaa päästä taas pelaamaan kotiyleisön eteen Taliin. Tali on erityinen paikka itselleni ja toivottavasti saadaan katsomot täyteen läpi turnausviikon”, sanoi Ruusuvuori.

Läpimurtovuotenaan 2019 onnistui Ruusuvuori voittamaan Talissa järjestetyn ATP Challenger-turnauksen. Tuon jälkeen on suomalaispelaaja vakiinnuttanut paikkansa ATP-kiertueella; toistaiseksi kovin maailmanlistasijoitus on 37 ja kertaalleen on Ruusuvuori nähty ATP-turnauksen loppuottelussa.

HPP Open on Suomen suurin kansainvälinen tennisturnaus, joka pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 6.-12.11.2023. Turnausta ovat tulossa tähdittämään Ruusuvuoren lisäksi Otto Virtanen ja Harri Heliövaara.

Aikuisten perusliput ovat 10 % alennuksessa 31.8. asti; aktivoi tarjous tämän linkin kautta. Tutustu lippuhintoihin täältä.

* Muutokset HPP Open -ohjelmaan ovat mahdollisia pelaajien loukkaantumisten tai muiden esteiden johdosta. Myös muutokset mahdollisia, jos ennakkoon aikataulutetut pelaajat arvotaan vastakkain tai SE-paikkojen johdosta kisajohto tekee poikkeusjärjestelyitä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu