Borges voitti tiukan kolmieräisen Goffinia vastaan – ykkössijoitettu Machac vetäytyi

Julkaistu 8.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikko alkoi todella korkealaatuisella ottelulla, jonka voittajaksi selviytyi kisan kolmanneksi sijoitettu Nuno Borges.

26-vuotias Borges (ATP-78) sai vastaansa entisen TOP10-pelaajan belgialaisen David Goffinin (ATP-104). Molemmat pelaajat omaavat vahvan liikkeen ja hyvät peruslyönnit. Yleisö saikin nauttia pelaajien suorituksista täydet kolme erää. Lopulta Borges voitti ottelun 6-3, 3-6, 6-3.

”Todella monimutkainen ja -puolinen ottelu. Tiesin ottelusta tulevan fyysinen. Itseasiassa halusinkin siitä tulevan fyysinen, sillä hän oli juuri finaalissa toisessa kisassa. Goffin on laatupelaaja ja arvasin joutuvani kovaan paikkaan. Olen todella tyytyväinen otteluun ja peliesitykseeni”, kommentoi Borges.

Ensimmäinen puolivälieräpelaaja saatiin myös selville, kun neljänneksi sijoitettu ranskalainen Alexandre Müller voitti virolaisen Mark Lajalin 6-1, 0-6, 6-1.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Ykkössijoitettu Machac vetäytyi

Keskiviikkoiltapäivä toi mukanaan myös valitettavan vetäytymisen. Ykköseksi sijoitettu Tomas Machac (ATP-64) johti Antoine Bellieriä 6-4, 1-4, mutta loukkasi itseään ja joutui vetäytymään kisasta.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu