Ruusuvuori – Nagal perjantai-iltana: ”Ei anneta tsäänssejä”

Julkaistu 10.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Open huipentuu viikonloppuna pelattaviin ratkaisupeleihin; perjantaina pelataan kaksinpelin puolivälierät ja nelinpelin välierät.

LIPUNMYYNTI

Iltasessiossa klo 17.30 nähdään suomalaisässät Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen. Illan aloittaa Ruusuvuoren (ATP-69) ja intialaisen Sumit Nagalin (ATP-169) välinen puolivälieräottelu. Ennakkoon on odotettavissa hyökkäävä suomalaispelaaja ja puolustava intialainen, joka kesällä voitti Tampere Openin.

”Hän on vikkeläjalkainen pelaaja. Aggressiivista peliä lähden koittamaan. Verkolle nousuja ja siinä koitan olla parempi kuin edeltävässä ottelussa. Tavoitteena on saada kaveri ahdinkoon; ei anneta tsäänssejä. Se on taktiikka”, sanoi Ruusuvuori.

Ruusuvuoren ottelun jälkeen kentälle tulevat nelinpelin välieräotteluun Otto Virtanen/Maxime Cressy, jotka haastavat toiseksi sijoitetun intialaisparin Jeevan Nedunchezhiyan/Vijay Sundar Prashanth.

Lauantaina on vuorossa kaksinpelin välierät ja nelinpelin loppuottelu klo 13.30 alkaen sekä sunnuntaina klo 13.00 pelataan kaksinpelin loppuottelu.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu