Moutet ja Nagal kohtaavat sunnuntain loppuottelussa

Julkaistu 11.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Ranskalainen Corentin Moutet ja intialainen Sumit Nagal kohtaavat HPP Openin loppuottelussa sunnuntaina klo 13.00.

KAKSINPELIN VÄLIERÄT
Corentin Moutet – [7] Arthur Rinderknech 5-7, 7-5, 6-3
Sumit Nagal – Stefano Travaglia 6-1, 6-4

Päivän ensimmäisessä välierässä olivat vastakkain ranskalaispelaajat seitsemänneksi sijoitettu Arthur Rinderknech (ATP-99) ja Corentin Moutet (ATP-173). Kumpikaan pelaajista ei ollut hävinnyt erääkään kolmessa pelaamassaan ottelussa.

Nyt tuli erämenetykset molemmille, kun ratkaisu haettiin kolmannesta erästä. Moutet selvitti toisessa erässä kaksi ottelupalloa Rinderknechin syöttäessä 7-5, 5-4 -tilanteessa. Yleisöstä energiaa imenyt Moutet viihdytti ja lopulta eteni finaaliin erin 5-7, 7-5, 6-3.

”En ole hetkeen voittanut useampaa ottelua putkeen, joten tämä tuntuu todella hyvältä. Yritin parhaani tänään ja pystyin keskittymään itseeni sekä peliini. Ensimmäisessä erässäkin pelasin hyvin ja ottelu oli tasainen koko ajan; olin hieman onnekas kääntäessäni ottelun, mutta onnistuin siinä. Finaalissa tavoitteena on tietysti voitto”, kommentoi Moutet.

Toisessa välierässä intialainen Sumit Nagal (ATP-169) käänsi 0-4 tilastonsa Stefano Travagliaa (ATP-211) vastaan edukseensa ensimmäistä kertaa. Lucky loserina pääsarjaan päässeen Travaglian tarina päättyi erinomaisen kämmenlyönnin omaavan Nagalin käsittelyssä erin 6-1, 6-4.

”Olen todella tyytyväinen viikkooni täällä. Finaalista tulee tasainen, olemme pelanneet muutamat kerrat vastakkain ja aina on ollut tiukkaa”, sanoi Nagal.

Nagal on kesän Tampere Openin mestari. Nagalilla on mahdollisuus tulla ensimmäiseksi pelaajaksi, joka samana vuonna voittaa sekä Tampereen että Helsingin haastajatason turnauksen.

Nagal ja Moutet ovat kohdanneet toisensa kahdesti neljä vuotta sitten Yhdysvalloissa massakentällä. Otteluvoitot ovat tasan 1-1.

KAAVIOT
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
KAKSINPELIN KARSINTA
NELINPELIN PÄÄSARJA

ORDER OF PLAY
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu