Uudet verkkosivut avattu

Julkaistu 21.9.2012 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Openin ja OrtoLääkärit Openin uudet yhteiset verkkosivut on avattu. Päätimme keskittää yhtäaikaa pelattavat turnaukset saman sivun alle, jotta tietoa ei tarvitse etsiä kahdesta paikkaa. Myös englanninkielistä infoa on lisätty sivuille.

Ulkoasun lisäksi sivusto sai uuden hallintajärjestelmän. Nyt lukijoilla on mahdollisuus kommentoida uutisia suoraan sivuilla. Artikkeleista voi myös tykätä Facebookin kautta pikanapin avulla. Julkaisemme myös usein kysytyt kysymykset sivuillamme, jotka toivottavasti palvelevat pienissä mutta tärkeissä asioissa turnausten aikana. Kysymyksiä voi lähettää meille osoitteeseen tiedotus@ippopen.net.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu