Nieminen ja Janowicz voivat kohdata loppuottelussa

Julkaistu 5.11.2012 kategoriassa IPP Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Openin pääsarjassa on kaksi nimeä ylitse muiden: Jarkko Nieminen ja Jerzy Janowicz. Puolalaisen Jerzy Janowiczin yllättävä kakkostila Masters-kilpailussa Pariisissa nosti hänet peräti sijalle 26 ATP-listalla, ja koska maanantain ranking määrää sijoitetut pelaajat Tallissa, on hän ykkönen.

Jarkko Nieminen on kakkonen, ja unelmafinaali on siis mahdollinen, koska kaksikko voi kohdata toisensa vasta turnauksen viimeisessä ottelussa. Kun monta raudanlujaa ammattilaista on kuitenkin paikalla, voi loppuottelussa hyvinkin olla kokonaan toinen kaksikko.

Janowiczin valmentajan Kimi Tiilikaisen sekä Jürgen Zoppin valmentajan Pasi Virtasen myötä kisa saisi lisää suomalaismaustetta.  Tiilikaisen Davis Cup-aisapari, varakapteeni Pasi Virtanen on vienyt Viron ykkösen Jürgen Zoppin sadan parhaan joukkoon ja näin myös Zopp tulee olemaan sijoitettu.

Sijoitetut pelaajat Talissa 12.-18.11 ovat kaikki myös 100 parhaan joukossa:

  1. Jerzy Janowicz, Puola (ATP-26)
  2. Jarkko Nieminen, Suomi (ATP-47)
  3. Lukas Lacko, Slovakia (ATP-57)
  4. Benjamin Becker Saksa (ATP-79)
  5. Tobias Kamke, Saksa (ATP-83)
  6. Jürgen Zopp, Viro (ATP-88)
  7. Ricardas Berankis, Liettua (ATP-92)
  8. Dudi Sela, Israeli (ATP-100)

Nieminen on vuoden 2002 voittaja, Berankis vuoden 2010 ykkönen ja Kamke pelasi loppuottelussa vuonna 2007.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu