Miesten pääsarjan ensimmäinen päivä

Julkaistu 12.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten kilpailun ensimmäinen yllätys koettiin maanantaina, kun karsija Saksasta, Tim Puetz, pudotti kahdeksanneksi sijoitetun tšekin Jan Hajekin, 7-5, 6-4. Puetz on rankattu sijalle 489 ja Hajek on maailmanlistalla 109:s.

Hajek karsi kolmisen viikkoa sitten itsensä sisään Valencian ATP-turnaukseen kahdella hienolla voitolla. Vielä paremmin hän oli pelannut kesällä Ruotsin Båstadissa, missä hän pudotti Jarkko Niemisen matkallaan massakisan semifinaaliin, jossa espanjalainen top 10-pelaaja Nicolas Almagro oli liian vaikea vastustaja voittaen lukemin 6-4, 6-3.

Muissa IPP Openin ensimmäisen päivän otteluissa ei nähty niin suuria yllätyksiä. Viime vuoden kakkonen Matthias Bachinger aloitti väkevästi. Saksalainen löi Belgian Ruben Bemelmansin 6-3, 6-2.

Toiselle kierrokselle itsensä pelasivat myös entinen maailman juniorikakkonen vuodelta 2007, valko-venäläinen Uladzimir Ignatik sekä Ukrainan Ilja Martshenko.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu