Suomalaiset kentällä keskiviikkona

Julkaistu 14.11.2012 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikkonakin ammattilaisilla riittää töitä 17:ssa eri ottelussa. Jarkko Nieminen ja Harri Heliövaara mittelevät keskuskentällä ottelussa, joka alkaa aikaisintaan klo 17.30. Keskiviikon naisten ykkösottelu on ehdottomasti kello 15.00 jälkeen pelattava ottelu: Karin Knapp, Italia vastaan Piia Suomalainen. Knapp on päihittänyt uransa aikana muun muassa kaksi top-10-naista ennen kun ykkönen Justin Henin osoittautui liian kovaksi voitettavaksi. Paras rankingsija Knappilla on 35. Nähtävää siis riittä ja paikalle kannattaa todellakin saapua!

Toinen mielenkiintoinen ottelu on Anett Kontaveit, Viro vastaan Emma Flood, Norja, joka on klo 12 alkavan päiväohjelman toinen ottelu. 16-vuotiasta Kontaveitia seuraamalla voi ehkä nähdä tulevan tähden! Viime vuoden kolmessa viimeisessä Grand Slam-kisassa hän oli neljän parhaan joukossa; Roland Garrosilla Pariisissa, Wimbledonissa ja finaalissa US Openissa!

Miesten puolella päästään taistelemaan 2. kierroksella 25 ATP-pistettä antavista puolivälieräpaikoista. Otteluparit ovat päivällä Adrian Mannarino, Ranska – Benjamin Becker, Saksa, ja Ricardas Berankis, Liettua – Ilja Martjenko, Ukraina. Illalla luvassa on ensin Matthias Bachinger ja Jan-Lennard Struff saksalaiskohtaamisessa, jonka jälkeen viimeisenä Dmitri Tursunov, Venäjä saa vastaansa Tim Puetzin, Saksasta.

Myös naisten nelipeleissä on suomalaisottelu 1. kierroksella. Ella Leivo ja Piia Suomalainen kohtaavat Emma Laineen ja Tanja Tuomen. Tamperelainen Tuomi oli viime kesänä vain 15-vuotiaana ulkokenttien Suomenmestari. Kaksinpelissä tiistaina tuli häviö suurimmassa kisassa, johon hän on osallistunut.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu