HVS-valmentajien vinkit torstaille

Julkaistu 15.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HVS:n valmentajakaksikko Olli Leppänen ja Saku Siivonen ovat liikkuneet hallissa ja katsoneet pelaajien otteita tarkalla silmällä. He kertovat minkä tyyppistä peliä katsojat voivat odottaa torstaina, kun IPP Openissa kamppaillaan paikoista puolivälierässä. He uskovat ottelun Evgeni DonskoiDudi Sela olevan mielenkiintoinen.

”Donskoi on venäläisen koulukunnan jäsen. Hänellä on yksi vaihde – tasaisesti lujaa, nopeata peliä. Tempopeli on hänen juttunsa. Mikään lyönti ei nouse esiin parempana tai selvästi heikompana,” valmentajat tuumivat.

”Dudi Sela on taas vastakohta, hänellä on taitavuutta ja monipuolisuutta.”

Leppänen uskoo, että Uladzimir Ignatikillä on yllätysmahdollisuus kakkossijoitettua Lukas Lackoa vastaan. ”Ignatik on toisen tyylinen. Hän on tasaisen hyvä ja puolustuspeli on hänen vahvuutensa. Hän on tosi kova taistelija, tahtoa ja asennetta on. Syöttö on hänellä ase”.

Vuonna 2007 Ignatik oli maailman kakkonen junnuissa.

Valko-Venäjän Ignatik kohtaa Slovakian Lackon torstaina keskuskentän toisessa ottelussa. Ottelu pelataan klo 12.00 alkavan pelin jälkeen. Venäjän Donskoi kohtaa Israelin Selan kolmoskentän viimeisessä ottelussa.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu