Tuntematon Futures-pelaaja jo puolivälierässä

Julkaistu 15.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Valko-Venäjän 23-vuotias Dzmitri Zhyrmont löi keskiviikon ensimmäisessä miesten ottelussa Saksan jamaikalaishujopin, Dustin Brownin 6-4, 4-6, 7-5 ja eteni puolivälierään.

Zhyrmont näytti hermostuneisuutta ja epävarmuutta mutta hänellä oli hyvät syötönpalautukset ja sai niillä ratkaisevassa erässä aikaan tarpeeksi pisteitä, jotta voittaminen onnistui. Brownin otteen menetys pelistä näkyi puolestaan linjatuomareiden tuomioiden kyseenalaistamisessa sekä mailan heittelyssä. Tahtoa voittamiseen kuitenkin riitti molemmilla, mistä kertovat viimeisen erän tiukat lukemat.

Zhyrmont on ehdottomasti yllättäjä. Ennen tätä vuotta hän on ollut Futures-tason pelaaja, kunnes sai kisavoitolla, parilla semifinaalilla ja neljällä puolivälierällä kasaan tarpeeksi pisteitä, että pääsi karsimaan Challenger-kisoihin.

Uzbekistanissa Zhyrmont karsi elokuussa sisään ja eteni finaaliin 50 000 dollarin turnauksessa, jossa Jarkko Niemisen vastustaja Kunitsin oli lopulta häntä parempi. Matkan varrella sijoitus on kohentunut vuoden alun 613:sta nykyiseen 314. sijaan, ja hän läpäisee tuoreella voitollaan 300-rajan, sijoittuen n. 280 paikkeille.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu