Ylivoimainen Jarkko!

Julkaistu 15.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Toisen kierroksen ottelu venäläistä Igor Kunitsinia vastaan oli Jarkko Niemisen näytöstä. Vaikka luvut 6-2, 6-1 olivat tylyt, eivät ne kerro koko totuutta ottelun laadusta.

Kunitsin pelasi laadukkaasti lähes koko ottelun ja vältti turhia virheitä. Tämän vuoksi Jarkon selvä voitto oli erityisen komea.

”Tänään tulin paljon eteenpäin ja verkolle, jos oli paikka. Jos pelasin pisteen huonosti, tiedostin sen ja pelasin paremmin seuraavassa pisteessä”, kuvailee Jarkko.

Kunitsin ei saanut ottelussa yhtään murtopalloa, sillä suomalaisen syöttöprosentti oli koko ottelussa kunniotettava 75. Silti kovat ykköset eivät tällä kertaa purreet, vaan nimenomaan hitaammat.

”Tuntui, että kaikki kovat syötöt tulivat takaisin. Kun hänen piti laittaa itse vauhtia, se oli hänelle paljon vaikeampaa.”

”Viime aikana eniten pisteitä on tullut kämmenlinjalyönnillä. Se on tosi tehokas – ei kova, mutta tarkka. Pystyn lyömään sen oikeanaikaisesti,” toteaa Jarkko.

”On hyvä päästä helpommalla, koska pelataan joka päivä,” mainitsee tyytyväinen suomalainen tunti ja neljä minuttia kestäneen ottelun jälkeen.

Seuraavaksi vastaan asettuu Israelin Dudi Sela, joka voitti Venäjän Evgeni Donskoin 6-4, 7-5.

”Jos pystyn pitämään saman temmon, on minulla hyvät mahdollisuudet Selaa vastaan. Yritän tehdä asiat oikein ja tälläisen ottelun jälkeen on hyvät mahdollisuudet, että vire säilyy. Se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys,” kuvailee Jarkko.

Ottelu Dudi Selaa vastaan pelataan perjantaina aikaisintaan klo 17.00.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu