C’est la vie

Julkaistu 16.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jarkko Nieminen kukisti puolivälieräottelussa Israelin Dudi Selan alkuvaikeuksien jälkeen luvuin 6-4, 6-2.

Nieminen aloitti heikosti ja hävisi oman syöttönsä. Sela vuorostaan piti omansa ja johti nopeasti 2-0. Edellisen matsin kovat pallorallit olivatkin muuttuneet rauhallisempaan tempoon, eikä se heti sopinut Niemiselle. Matalat alakierteiset rystyt ja korkeammat kämmenet tuottivat ongelmia suomalaiselle.

”Alku ei ollut yhtä hyvä kuin eilen. En liikkunut yhtä hyvin, kroppa ei lähtenyt käyntiin. Temmossa oli iso ero eiliseen verrattuna. Minulla oli ekassa geimissä kolme kämmenpaikkaa ja missasin ne kaikki. Tiesin kuitenkin, että pelini on yleisesti siinä kunnossa, että käännän tämän pelin. Kaikki oli minun käsissäni”, kertoo Jarkko ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Näin tosiaan kävi, sillä 2-3 tilanteessa Nieminen sai tarvittavan vastamurron. Kummatkin pitivät tämän jälkeen syöttönsä. Tilanteessa 5-4, Selan syöttäessä ensimmäistä pistettä, Jarkon lyönti tuomittiin sisälle, josta isrealilainen ei ollut samaa mieltä. Ehkä sen takia hän menetti toistamiseen syöttönsä ja Jarkko vei jännittävän tasaisen erän nimiinsä.

Selan peli ei pysynyt toisessa erässä enää yhtä hyvin ruodussaan, vaan helppoja virheitä alkoi syntyä yhä useammin. Jarkko vuorostaan pystyi pitämään pelinsä kasassa ja vei selvänumeroisesti toisen erän.

Huomenna välierässä vastaan tulee Saksan 22-vuotias Jan-Lennard Struff.

”Hän on nuori, lahjakas, nouseva pelaaja. Hän syöttää paremmin, kuin edelliset vastustajani. Yritän silti ottaa aloitteen palautuksista. Lähden siitä, että pelaan tarpeeksi aggressiivisesti ja monipuolisesti”, pohtii Nieminen.

Välieräottelu pelataan lauantaina aikaisintaan klo 17.00.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu