Saksalainen tulokas kisan yllättäjä

Julkaistu 16.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jan-Lennard Struffin hieno turnaus jatkuu. Rankinginsa viimeisessä kolmessa kuukaudessa yli 100 sijaa nostanut 22-vuotias saksalainen voitti erittäin hyvällä pelillä pahan vastustajansa, vuoden 2010 voittajan Ricardas Berankisin (Liettua)  perjantaina puolivälierässa 7-6 (7-1), 6-3. Struff on varmistanut kisassa 50 ATP-pistettä, ja rankingluku maanantaina lienee jo 165 ja 170 välissä. Kahden viikon parannus olisi 40 sijaa erittäin lahjakkaalle nousevalle pelaajalle.

Struff on Jarkko Niemisen vastustaja lauantain välierässä.

Lukas LackoToisessa välierässä kohtaavat kakkossijoitettu slovakialainen Lukas Lacko ja viitonen Benjamin Becker, Saksa. Molemmat voittivat suoraan kahdessa erässä huomattavasti alempana rankinglistalla olevat vastustajansa, jotka olivat edenneet karsinnasta puolivälieriin. Lacko, ranking 53, löi 314. sijalla majailevan valkovenäläisen Dzmitri Zhyrmontin 6-1, 6-2, ja Becker, jonka ranking on 72 päihitti luvuin maanmiehensä Tim Puetzin joka on listalla 489:s.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu