Kisasponsorilla merkittävä rooli

Julkaistu 17.11.2012 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Orto-Lääkärit Open lähestyy huipennustaan ja sunnuntaina edessä on kovatasoinen finaalipäivä. Turnaus järjestetään toista kertaa IPP Openin kanssa samanaikaisesti. Panu Hirvinen Orto-Lääkäreiltä toteaa yhteisturnauksen houkuttelevan Taliin korkeatasoisempia naispelaajia. Hän on ollut turnauksessa alusta alkaen mukana.

”Ei minulla olisi mitään sitä vastaan, jos laatupeliä nähtäisiin useampanakin viikkona syksyn aikana, kuten ennen. Mutta yhteisturnaus tuo paljon muita hyviä puolia, esimerkiksi käytännönjärjestelyissä.”

Hirvinen, joka toimii kisassa myös lääkärinä, kertoo seuranneensa kisaviikon ajan pelaajia ja mm. semifinaalissa Anna Schmiedlovalle taipunutta venäläistä, Ksenia Lykinaa hän pitää häviöstä huolimatta tulevana lupauksena. Myös hollantilaisen An-Sophie Mestachin Hirvinen uskoi jo alkuviikosta pysyvän mukana kisassa pitkään. Hän kokikin tappion vasta tänään välierässä, Amra Sadikovicia vastaan.

”Luonnollisesti myös Piia Suomalaisen taistelua alkuviikosta 1. sijoitettua italialaista Karin Knappia vastaan oli ilo seurata.”

Virolaisen Anett Kontaveitin pärjääminen aina kvartseihin asti lukeutui Hirvisen mukaan myös positiivisesti yllättäneiden joukkoon.

Aava Orto-Lääkäreiden osuus Pikku-Jätin kanssa turnauksen kisakustannuksiin on huomattava. Yritysten rahoitus kattaa 75-80 % turnauskuluista, joihin sisältyy jo pelkästään palkintorahoja 25 000 US dollarin edestä, eli hieman alta 20 000 euroa. IPP Openin ja Orto-Lääkärit Openin yhdistäminen on puolestaan keventänyt henkilöstö- ja järjestyskuluja.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu