Naisten finaalipaikat kolmen erän takana

Julkaistu 17.11.2012 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Naisten kaksinpelit Orto-Lääkärit Openissa tarjosivat tiukkoja otteluita, eivätkä finaalipaikat olleet missään nimessä helposti jaossa. Päivän ensimmäisessä välieräottelussa 18-vuotias slovakialainen sai vastaansa Venäjän Ksenia Lykinan, joka vei ensimmäisen erän helpohkosti nimiinsä 6-4. Vaikka nuorempi Anna Schmiedlova on kisoissa sijoitettu viidenneksi, näkyi hermoilu aika-ajoin hänen pelissään. Lyönnit karkasivat hieman leveiksi ja pitkiksi ja Lykinan onnistuneet painavat laakalyönnit linjaa pitkin toivat puolestaan useita pisteitä vastustajalle.

Toisessa erässä Schmiedlova kuitenkin heräsi taistelemaan ja ottelu meni tiebreakkiin asti, ja erä kirjattiin hänelle luvuin 7-6(3). Viimeisen erän hermoilun hoiti puolestaan Lykina, jonka kehonkieli kertoi häviöstä, ennen kuin lukemat löytyivät tulostaululta. Viimeinen erä Schmiedlovalle luvuin 6-4.

Finaalissa Schmiedlova saa vastaansa sveitsiläisen Amra Sadikovicin, joka selätti päivän toisessa semifinaaliottelussa hollantilaisen An-Sophie Mestachin. Heidänkin ottelu vaati kolme erää, tosin lukemat olivat hieman selkeämmät, 4-6, 6-3, 6-3.

Naisten kaksinpelin finaali on sunnuntain ensimmäinen ottelu ja se pelataan klo 12.00, ennen miesten finaalia.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu