Herkko Pöllänen ja Micke Kontinen vastakkain

Julkaistu 9.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Suomalaiset Herkko Pöllänen (ATP-ranking 733) ja Micke Kontinen (ATP 490) kohtaavat IPP Open -pääsarjan ensimmäisellä kierroksella, joten suomalaispelaaja nähdään varmasti kisan toisella kierroksella. Peli pelataan todennäköisimmin tiistaina.

Jarkko Niemisen avausvastustajaksi arvottiin Venäjän Konstantin Kravtshuk, joka on 32 pelaajan rankingjärjestyksessä 16:s, rankingillaan 182. Nieminen on listalla 39:s. Niemisen ottelua on kaavailtu keskiviikoksi järjestäjien toimesta.

Sveitsiä edustava Henri Laaksonen, entinen hyvinkääläinen, kohtaa kahdeksanneksi sijoitetun saksalaisen Dustin Brownin. Laaksosen ranking on 257, Brownin 126. Ottelupäivä ei ole vielä varmistunut.

Pääsarjan kaavio löytyy täältä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu