Ikäluokkansa kärkinimi Pouille aloittaa tiistaina

Julkaistu 11.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Openissa nähdään tänä vuonna monia lahjakkaita nuoria pelaajia. Yksi heistä on ranskalainen Lucas Pouille, jonka äiti on suomalainen. 19-vuotias Pouille on ikäluokkansa kärkipelaajia ja on ATP-ranking sijalla 187. Vielä viime vuoden toukokuussa Pouillen ranking oli yli tuhat, joten 1,5 vuodessa on kerennyt tapahtua paljon.

Pouille pelasi villillä kortilla tänä vuonna Ranskan avointen pääsarjassa voittaen ensimmäisellä kierroksella Alex Kutsnetsovin. Toisella kierroksella tappio tuli kuitenkin kolme vuotta vanhemmalle Grigor Dimitroville.

Lokakuussa 2013 Pouille on voittanut muutamia IPP Openissa pelaavia kilpakumppaneitaan. Heinäkuussa Viron Futures-tason kilpailussa Pouille kaatoi suomalaisen Micke Kontisen luvuin 6-4, 6-3. Lokakuussa kaatui Henri Laaksonen Geneven Challengerissa ja Jevgeni Donskoi Kazanin Challengerissa.

Lucas Pouille aloittaa IPP Openinsa huomenna klo 12.00 keskuskentällä, kun hän saa vastaansa karsinnoista tulleen ruotsalaisen Jacob Adaktusson.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu