OrtoLääkärit Openista kansainvälistä kokemusta

Julkaistu 11.11.2013 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Naisten OrtoLääkärit Open täyttää monien toiveet antamalla suomalaisille mahdollisuuden hankkia kansainvälistä kokemusta. Peräti 13 suomalaista naispelaajaa saa mahdollisuuden pääsarjassa!

Annika Sillanpää, Roosa Timonen ja Elina Joronen nousivat maanantaina ilahduttavasti karsinnasta pääsarjaan. Kaikki ottivat voiton ulkomaalaisista vastustajistaan.

Annika SillanpääMatemaattiset mahdollisuudet suomalaisten keskinäisiin otteluihin oli, mutta vain yksi sinivalkoinen pari muodostui. Milka-Emilia Pasanen, kesän yllättäjä Tampereelta, kohtaa GVLK:n Petra Piirtolan. Voittaja saa WTA-pisteen, eli ottaa ensimmäisen askeleensa kohti naisten rankingsijoitusta. Kolmesta kisasta 12 kk aikana on saatava pisteitä, jotta listalle pääsee. Vaihtoehtona listasijoitusta varten on napata yhdestä kisasta vähintään 10 pistettä. Talissa ainoastaan voittaja saa tarvittavan pistemäärän, 12.

Piia Suomalainen, kisan viidenneksi sijoitettu, Mia Nicole Eklund sekä Ella Leivo kuuluvat 14 pelaajan joukkoon, jolla on jo rankingluku. Tanja Tuomi ja Hanna Tolonen sekä Milka-Emilia Pasanen ovat päässeet mukaan ilman rankingia ja Olivia Pimiä, Johanna Ranta-Aho, Petra Piirtola sekä Nanette Nylund ovat mukana villillä kortilla.

Ranta-Aholla on ”paperilla” vaikein tehtävä. Hän kohtaa kisan suosikiksi laskettavan latvialaisen Jelena Ostapenkon, joka on kolmossijoitettu. Myös Joronen, Timonen ja Tuomi saavat vastaansa sijoitetut vastustajat.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu