Supertorstai

Julkaistu 13.11.2013 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Huomenna on hieno päivä suomalaisyleisölle, kun Talissa nähdään useampi kotimainen pelaaja. Keskuskentällä päivän aloittaa kello 14  Sveitsiä edustava Henri Laaksonen. Laaksonen kohtaa moldovalaisen Radu Albotin. Laaksosen jälkeen kentälle astelee Micke Kontinen ja ukrainalainen Illya Martsenko. Suomen ykköspelaaja Jarkko Nieminen pelaa  keskuskentällä aikaisintaan 17.30 ja saa vastaansa ranskalaisen Lucas Pouillen. Päivän kruunaa vielä nelinpeli Nieminen/ H KontinenElgin (RUS)/Mertinak (SVK).

Naisten puolella suomalaisista toiselle kierrokselle tiensä selvitti Olivia Pimiä, Ella Leivo ja Petra Piirtola. Naisten pelit alkavat jo kello 11 kentillä 4,8 ja 9.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu