Nieminen odotetusti jatkoon

Julkaistu 13.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jarkko Niemisen ensimmäinen ottelu IPP Openissa pelattiin täydelle katsomolle Talin keskuskentällä. Kansa sai mitä toivoi. Hieman jännitystä, mutta loppujen lopuksi varman voiton vastustajasta Konstantin Kravchukista lukemin 6-4 ,6-1.

”Alku oli tahmeaa”, tunnustaa Jarkko. ”Olo ei tuntunut sähäkältä. Olin vähän myöhässä ja fiilis ei ollut helppo. Totta kai olen tyytyväinen lukemiin ja tuloksiin, mutta pelissäni oli parannettavaa”, analysoi Jarkko lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

Ensimmäisessä erässä venäläinen vastustaja pelasi hyvin ja pisti Niemisen ahtaalle toden teolla, vaikka Jarkko johtikin erän alkua breikillä. ”Tunsin, että kaveri pelasi hyvin muutamat geimit, eikä hän voinut siitä enää parantaa. Itse pystyin vain parantamaan”, sanoi luottavainen Nieminen, joka breikkasi erävoittoon 5-4 tilanteessa. ”Toisessa erässä tunsin, ettei vastustaja uskonut enää voittoonsa.”

Toisella kierroksella vastaan asettuu nuori 19-vuotias ranskalainen Lucas Pouille. ”Hän on parhaita ikäluokassaan. Olen nähnyt hänen peliä Ranskan avoimissa. Hyvännäköinen kompakti peli noin nuorena”, kehuu Nieminen vastustajaansa.

Ottelu pelataan torstaina aikaisintaan klo 17.30.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu