Suomalaisnaiset tekevät tulosta

Julkaistu 14.11.2013 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Petra PiirtolaOrtoLääkärit Openissa on ollut useita ilonaiheita. Suomalaistytöt ovat pärjänneet hyvin.

Petra Piirtola (kuvassa) pelaa perjantaina puolivälierässä. Samoin Tampereen Ella LeivoLeivo ja Tanja Tuomi pelaavat perjantaina nelinpelissä jo paikasta loppuotteluun.

Olivia Pimiä ylsi puolivälieriin sekä kaksin- että nelinpelissä parinsa Lila Humalojan kanssa ennen kuin tie nousi pystyyn. Myös Piirtola ja Annika Sillanpää pelasivat puolivälierässä torstaina.

Leivon nimi on tuttu monesta vastaavan tason ITF-turnauksesta, jonka vuoksi hänen nimensä löytyy WTA-listan sijalta 1203.

Vasta 17-vuotias Piirtola, joka edustaa GVLK:ta, on sitä vastoin uudempi tuttavuus. Piirtola saa kisasta vähintään neljä WTA-pistettä. Vielä vaaditaan pinnoja parista kisasta, niin nimi näkyy mustaa valkoisella. Piirtola voitti neljänneksi sijoitetun unkarilaisen Vanda Lukacsin torstaina iltapäivällä johdettuaan 6-2, 3-1, jonka jälkeen Lukacs luovutti.

”En huomannut hänellä mitään erikoista miksi hän olisi joutunut luovuttamaan”, Piirtola sanoi. ”Pelasin kaikin puolin hyvän pelin. Pelasin rohkeasti, enkä tehnyt juurikaan virheitä. Löin läpi rystyltä enemmän, vaikka yleensä kämmeneni on vahvempi puoleni. En missään vaiheessa ajatellut, että vastustaja oli sijoitettu”, Piirtola kertasi.

Suomalaistytöillä on perjantaina lisää sijoitettuja vastustajia, Leivolla kakkossijoitettu ruotsalainen Susanne Celik ja Piirtolalla Hollannin Quirine Lemoine, joka on sijoitettu seitsemänneksi.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu