Nieminen palaa Taliin puolustavana mestarina!

Julkaistu 13.10.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Open alkaa taas olla nurkan takana ja niin kuin viime vuonna myös tänä vuonna suomalaisyleisö pääsee nauttimaan Jarkko Niemisen otteista Talin kentillä.

33-vuotias Niemisellä on takana hieno vuosi ja hän päättää sen IPP Openiin. Yksi Jarkon kauden hienommista saavutuksista nähtiin muutama viikko sitten, kun hän eteni Kuala Lumpurin ATP turnauksessa semifinaaliin, kokien tappion tämän vuoden US Open finalistille Kei Nishikorille. Jarkko menestyi kesällä myös Tampere Openissa taipuen finaalissa David Goffinille (BEL). Joten Niemiseltä voidaan siis odottaa hienoja otteita tänäkin vuonna Talin tenniskeskuksessa. Nieminen pelaa kahdeksatta kertaa IPP Open haastajaturnauksessa, ja on tänä vuonna puolustava mestari sekä kaksin- että nelinpelissä.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikan päälle katsomaan ja nauttimaan huipputenniksestä. Turnauksen lipputuloista merkittävä osuus menee nimittäin Niemisen nimeä kantavan Jarkko Nieminen tennisakatemian hyväksi, jossa harjoittelevat Suomen parhaimmat ja lupaavimmat juniorit.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu