Emma Laine volley 2010 Orto-Lääkärit Openissa

Jatkuuko Emman hyvä vire Talissa?

Julkaistu 21.10.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tänäkin vuonna IPP Openin kanssa samaan aikaan järjestetään naisten 10 000 dollarin ITF-turnaus Orto-Lääkärit Open. Paluun ammattilaiskentille tehnyt Emma Laine nähdään pelaamassa kotikentillään kyseistä turnausta ja hän sanookin odottavansa turnausta hyvin paljon!

Emma Laine on pelannut kauden aikana pääsääntöisesti naisten kymppitonnin turnauksia ja menestystä on tullut. Hän on voittanut kolme pelaamaansa turnausta kaksinpelissä ja neljä nelinpelissä. Viimeisin kaksinpelin voitto tuli Turkista noin kuukausi sitten. Kesällä Emma menestyi myös Suomessa, Savitaipaleella, ottaen sieltä voiton sekä kaksin- että nelinpelissä!

Emman paluu ammattilaisuuteen muutaman vuoden tauon jälkeen on sujunut tämän kauden osalta hyvin. Hän itse sanoo olevansa tuloksellisesti tyytyväinen kauteensa, mutta pitää tuloksiakin tärkeämpänä kehittymistään pelissä. Emma kuvaileekin pelinsä menneen eteenpäin ja pelaamisen tuntuneen helpolta.

Koska Emma aloitti kautensa vasta maaliskuussa, suunnittelee hän pelaavansa kisoja vuoden loppuun asti. Emma on tällä hetkellä WTA ranking listalla sijalla 536 ja on vauhdilla matkalla ylöspäin. Emman viime aikaisen pelivireen ansiosta voimme odottaa häneltä menestystä myös Talin kisassa!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu