2014 IPP Openin alustava pelaajalista julkaistu

Julkaistu 24.10.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jarkko Niemisen (ATP-57) tähdittämä vuoden 2014 kaksinpelin pelaajalista sisältää turnauksen viime vuosilta tuttuja nimiä sekä muutaman kiinnostavan IPP Open -ensikertalaisen.

Taliin palaan puolustavan mestarin lisäksi Saksan Tobias Kamke (ATP-93), joka voitti Niemisen kesällä Hampurin ATP Tourin kisassa ensimmäisellä kierroksella matkalla puolivälieriin asti. IPP-listalla mukana ovat myös entiset mestarit vikkelä liettualainen Ricardas Berankis (ATP-103) sekä suuren pelin omaava puolalainen Michal Przysiezny (ATP-149).

Berankisilla on allaan loistava Moskovan ATP-turnaus, jossa karsija kaatoi matkalla puolivälieriin mm.  Milos Raonicin. Tämä oli Berankisin uran ensimmäinen Top10-voitto. Przysieznyn syksy on täysin vertailukelpoinen, sillä Tokion ATP-500-kisan ensimmäisellä kierroksella voitto irtosi Jo-Wilfried Tsongasta. Myös Metzissä karsija Przysiezny voitti neljä ottelua syyskuun puolivälissä.

Turnaukseen ensi kertaa ilmoittautunut Jürgen Melzer (ATP-121) aloitti vuoden sijalta 29, muttei ole pystynyt puolustamaan pisteitään. Jopa rankinglistan kahdeksatta paikkaa kaksinpelissä vuonna 2011 hallussa pitänyt itävaltalainen on menestynyt viime kuukausina paremmin nelinpelissä, josta tuloksena voitto Wienin ATP-kisasta viime viikolta, sekä neluriranking 54. Todisteena Melzerin kyvyistä kaksinpelissä tänä vuonna yksittäisiä voittoja on irronnut mm. pelaajista nimeltä Janowicz, Isner, Cilic, Goffin ja Verdasco.

Muista IPP-menestyjäkandidaateista mainittakoon Matthias Bachinger (ATP-159), joka viime viikon Tukholman ATP-kisassa sai kauden ensimmäiset Tour-tason voitot edeten semifinaaleihin. Myös toinen saksalainen, Melzerin dubbelipartneri, Philipp Petzschner (ATP-192) hakee kaksinpelipisteitä Talissa rikkonaisen kauden jälkeen. Petzschnerin uran paras nelinpeliranking on yhdeksän. Kaksinpelin lisäksi myös nelinpelin kaaviota voi siis odottaa suurella mielenkiinnolla!

Pelaajalista muuttuu useaan otteeseen ennen kisojen alkua. Päivitämme pelaajalistaa täällä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu