Huippuvireinen Henri Kontinen mukaan Talin kisaan

Julkaistu 27.10.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Henri Kontinen on vahvistanut osallistumisensa tämänkin vuoden IPP:n nelinpeliin. Viime vuonna Jarkko Niemisen kanssa IPP:n nelurivoiton nappannut Kontinen, oli puolitoista vuotta sitten vielä peräkkäisten loukkaantumisten vuoksi kilpailematta. Nyt kilpailurytmiin päässyt Kontinen on tehnyt vakuuttavaa jälkeä nelinpeliturnauksissa niin haastaja- kuin Tour-tasolla. Neluriranking nousee alkavalla viikolla jo lähelle neljääkymmentä.

”Ainoastaan muutamia matseja, jotka ovat jääneet vähäksi aikaa kaivelemaan. Mutta kokonaisuudessaan, kauteni on sujunut hienosti”, toteaa Kontinen tyytyväisenä.

Nelinpelispesialistin kausi alkoi heti mainiosti, sillä tammikuussa voitto irtosi Heilbronnin haastajakisasta Saksasta. Seuraava voitto tuli Cherbourgista helmikuussa – niin ikään haastajakisasta. Kauden kolmannen turnausvoiton Kontinen saavutti huhtikussa heti ulkokauden alussa Sarasotan massakisassa Jenkeissä. Kesällä Jarkko Niemisen kanssa saavutettu historiallinen Tour-tason nelinpeliturnausvoitto Itävallan Kitzbühelissä ei siis sinänsä tullut enää yllätyksenä. Tämän jälkeen Metzin turnauksen finaalipaikka ja toistaiseksi komein pistepotti Baselin ATP500-kisan finaalista tältä sunnuntailta antaa suomalaisyleisölle toiveita tulevaisuudessa jopa vielä paremmasta.

Jo aikaisempina vuosina IPP:ssä huippuviihdyttävää tennistä esitellyt Kontinen, on Talin kisaan vetonaula – Jarkko Niemisen tavoin. Lisäksi kotihallissa on aina pieni ekstratunnelma: ”On kiva pistää show pystyyn suomalaisille tennisfaneille!”

Suomalaisten lyöttäytyessä yhteen, tullaan Talissa näkemään maailmanluokan nelinpeliä, jota ei sovi missata. Henkan sanoin: ”Mökki täyteen!”

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu