Jarkko Niemisellä alkaa uusi vaihe

Julkaistu 4.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Open -startin lähestyessä viime vuoden voittajaparimme Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen osallistuivat tiistain lehdistötilaisuuteen Talin klubitiloissa. Kaksikolla on maksimipisteitä puolustettavana itse kilpailussa; Jarkolla 80 pinnaa sekä kaksin- että nelinpelissä, Henkalla 80 nelinpelissä.

Nieminen aloittaa nyt uuden vaiheen tennisurallaan. Hän lähtee IPP Openin jälkeen tulevaan vuoteen ilman valmentajaa.

”Neljä ja puoli vuotta saksalaisen Jan de Wittin johdolla oli todella onnistunutta aikaa. Sain yhteistyöstä irti kaiken mitä saatavissa oli. Sain siitä uutta virtaa. 2007 (2005-07) olin yksin viimeksi”, Jarkko selvitti.

Nieminen oli tyytyväinen ehjään kauteensa. Hän sai pelata kaikki kilpailut ja treenit – täsmälleen haluamallaan tavalla.

”Huonoja matseja on ollut vähän, mutta toisaalta isompiakin onnistumisia on puuttunut. Olisin kaivannut enemmän voittoja ja finaaleja. Olen pelannut viime viikot hyvin, mutta vastustajatkin ovat pelanneet tosi hyvin. Kilpailu on kovaa, mutta kun häviää, se ei lohduta.”

Talin turnauksessa käytettävät kentät ovat hiljan maalattu. Uusi karhea pinta hidastaa peliä vanhaan pinnoitteeseen nähden. ”Nelinpelissä voi nyt syntyä tavallista enemmän peliä. Kitkaa on, mutta onneksi karsijat kuluttavat loppuviikolla alustaa. Tämä tekee kentät miellyttävämmiksi jaloille, varsinkin jos uudet tossut on ajettu sisään”, Jarkko tuumaa.

Jatkosuunnitelmistaan Nieminen paljasti, että hän edelleen harkitsee pelaavansa Etelä-Amerikan massakisoja helmikuussa. Viime vuonna ajatus ei toteununut, sillä Jarkko valitsi lopulta hallikisat Euroopassa. Mutta onneksi yksi asia on varmaa uran jatkon lisäksi.

”Davis Cupissa (Monacossa 6.-8.3.) olen mukana.”

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu