Micke Kontiselle villi kortti pääsarjaan

Julkaistu 4.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Micke_ippTiistaina julkistetun villin kortin avulla Micke Kontinen pelaa viime vuoden tavoin alkavan IPP Openin pääsarjassa. Vuosi sitten Kontinen voitti Herkko Pölläsen ja eteni toiselle kierrokselle.

Menestystä häneltä voidaan odottaa tänäkin vuonna. Kontinen eteni syyskuussa Puolassa pelatussa challenger-tason kisassa puolivälieriin. Hän kertoo pelinsä kehittyneen tällä kaudella.

Kuluva kausi on sujunut Kontiselta hienosti rannevammasta toipumisen jälkeen. Hänen ATP-rankinginsä oli syyskuussa 355, joka on hänen ennätyksensä. Kontinen menestyi kesällä Suomen Futures-kisoissa. Hän voitti Vierumäen kisan sekä pelasi itsensä loppuotteluun Talissa ja välieriin Hyvinkäällä. Vaikka pelit Suomessa sujuivat hyvin, Kontinen ei ole täysin tyytyväinen. Hän sanoo, että ”muutama matsi jäi vähän hampaan koloon”.

Kontinen toivoo Taliin paljon yleisöä kannustamaan kaikkia suomalaisia pelaajia.

IPP Openin muut villin kortin saajat selviävät viimeistään perjantaina.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu