Henri Laaksoselle villi kortti

Julkaistu 8.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Henri Laaksonen

Henri Laaksonen.

Miesten pääsarjan neljästä villistä kortista kolme on nyt jaettu, ensimmäinen meni suomalaiselle Micke Kontiselle, toinen viron Jürgen Zoppille ja nyt kolmas on annettu Sveitsiä edustavalle Henri Laaksoselle.

Henri Laaksonen nähtiin viime vuonna Talin Tenniskeskuksessa pelaamassa hienoa tennistä, kun hän eteni välieriin saakka. Villi kortti on hyvin ansaittu. Laaksonen on tällä hetkellä sijalla 284 ja olisi ollut karsintojen kolmanneksi sijoitettu. Hänen kauden parhaimpia saavutuksia on puolivälieriin eteneminen syyskuussa Italian Challenger-tason kilpailussa. Laaksosen paras ATP-ranking on ollut 187, jonka hän saavutti viime vuoden heinäkuussa.

 

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu