Miesten karsinnat käynnissä

Julkaistu 8.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten karsinnat IPP Open -pääsarjaan ovat käynnissä. Lauantaille oli merkattu 14 ottelua. Kymmenen suomalaispelaajaa lähti tavoittelemaan pääsarjan paikkaa,

Suoraan toiselle kierrokselle pääsivät Max Wennakoski ja Emil Ruusuvuori. Aamupäivän otteluista etenivät 2. kierrokselle Suomen kolmospelaaja, tamperelainen Henrik Sillanpää, Patrick Kaukovalta ja Otto Holtari, voittamalla maanmiehensä Jani Jankkilan, Noah Johansenin ja Caius Blomqvistin.

Kamppailut karsinnan loppuottelupaikoista ovat alkaneet kahdella ottelulla jossa toisessa karsinnan ykkössijoitettu Elias Ymer kohtaa Max Wennakosken. Klo 14.30 lähtien pelataan kuusi ottelua. Pääsarjapaikan ratkaisevat kahdeksan ottelua pelataan sunnuntaina.

Karsinnan ykkössijoitettu, Ruotsin kakkospelaaja, etiopialaistaustainen Ymer, on rankattu sijalle 236. Kesällä hän oli Tampere Open Challenger -kisassa nelinpelin loppuottelussa ja eteni kaksinpelissä puolivälierään voittamalla Henrik Sillanpään.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu