Aava Orto-Lääkärit Openin karsinnat käynnistyivät

Julkaistu 9.11.2014 kategoriassa Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Anastasia Kulikova

Anastasia Kulikova

Tänään alkaneissa Aava Orto-Lääkärit Openin karsinnoissa pelaa mielenkiintoisia pelaajia. Kilpailuun osallistuu  Jarkko Nieminen tennis akatemiassa vakituisesti harjoitteleva, vasta 14-vuotias venäläinen Anastasia Kulikova. Kulikova oli vuoden alussa alle 14-vuotiaiden Euroopan listalla sijalla 6. JNTA:n valmentaja Saku Siivonen kertoo vasenkätisen Kulikovan vahvuuksiksi syötön, kovat peruslyönnit ja pelirohkeuden.

Ensimmäiseksi sijoitettu Jacqueline Cabaj Awad ja viidenneksi sijoitettu Fanny Östlund tulevat Ruotsista ja harjoittelevat Suomen tennisliiton kanssa yhteistyötä tekevässä Good to Great -akatemiassa. Östlund eteni viime viikolla Oslossa pelatussa 10 000 dollarin kisassa välieriin.

Suomalaisista karsinnoissa pelaavat Mia Eklund, Tanja Tuomi, Johanna Ranta-aho, Eveliina Koivupuisto, Laura Pennanen, Milka-Emilia Pasanen, Piia Suomalainen, Roosa Timonen, Kristina Parviainen ja Nelli Lius. Karsintojen taso on viime vuotta kovempi, joten pääsarjapaikkoihin suomalaisilta vaaditaan huippuotteita.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu