Maanantain poiminnat

Julkaistu 9.11.2014 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Huomenna ohjelmassa on miesten pääsarjapelejä sekä kaksin- että nelinpelissä. Suomalaispari Pöllänen/Ruusuvuori pääsevät haastamaan kolmanneksi sijoitetun parin Martin Emmrich (Saksa) / Andreas Siljeström (Ruotsi). Ottelu on päivän toinen ja se pelataan keskuskentällä. Toinen kiinnostava nelinpeli pelataan iltaotteluna, jossa pari Kontinen (Suomi) / Laaksonen (SUI) saavat vastaansa parin Dubarenco (Moldova) / Karatsev (Venäjä). Ottelu on keskuskentän viimeinen.

Muita mielenkiintoisia pelejä ovat keskuskentällä pelattava Tim Puetz (Saksa) vastaan Ricardas Berankis (Liettua) ja kentällä kolme pelattava ottelu Daniel Brands (Saksa) vastaan Kimmer Coppejans (Belgia). Liettualainen Berankis on vuoden 2010 voittaja sekä viime vuoden finalisti. Häneltä voidaan odottaa hienoja otteita kuten edellisinäkin vuosina. Coppejans on nuoresta iästään huolimatta jo ATP-sijalla 180 ja on vuoden 2012 Ranskan avointen juniorivoittaja.

20-vuotias belgialainen on HVS-valmentajalle Saku Siivoselle tuttu. ”Junnuna hän pelasi paljon Herkko Pölläsen kanssa, ja treenattiin paljon yhdessä. Coppejansilla on tosi hyvä ajoitus. Hän lyö hyvin noususta ja on vikkelä jaloistaan. Fysiikkaan ja syöttöön hän tarvitsee vielä parannusta”, Saku selvitti.

Naisten puolella ohjelmassa on karsintojen finaalikierrokset. Suomalaisista mukana ovat vielä Roosa Timonen sekä Piia Suomalainen. Timonen voitti tänään seitsemmänneksi sijoitetun Gebriela Mihaylovan (Bulgaria) tiukassa kolmieräisessä ottelussa. Timonen kommentoi peliään: ”Pystyin parantamaan vielä peliä kolmanteen erään tiukan toisen erän jälkeen, minkä ansiosta voitin kolmannen erän”.

Huomenna Timonen saa vastaansa Birgit Burk (Viro). Myös Piia Suomalainen voitti sijoitetun pelaajan. Ottelu päättyi luvuin 7-6 (4), 6-2. Hän kohtaa huomenna ruotsalaisen Rebecca Poikajärven.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu